När vindruvorna rostas i ugnen blir de magiskt söta, djupa och goda i smaken! Passar perfekt tillsammans med sältan i ädelosten.
45 min
5 ingredienser
Köpklart recept för totalt
93,40 kr
4 skivor
kavring
2 msk
smör
140 g
ädelost
100 g
färskost
200 g
blå vindruvor (eller röda)
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
4 skivor
kavring
2 msk
smör
140 g
ädelost
100 g
färskost
200 g
blå vindruvor (eller röda)
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
1. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj vindruvorna och låt rinna av ordentligt. Lägg dem i en ugnsfast form och ringla över olivolja. Rosta i mitten av ugnen ca 20–30 minuter. Ta ut och låt svalna.
2. Skär kavringen i skivor, sedan i lagom stora rutor. Stek dem gyllene i smör i en stekpanna.
3. Mosa samman ädelost med färskost och klicka ut på kavringen. Toppa med de rostade vindruvorna.
Köpklart recept för totalt
93,40 kr
Köpklart recept för
93,40 kr