Recept från i säsong, december 2016
30 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
158,22 kr
400 g
brysselkål
3 msk
olivolja
100 g
valnötter och sötmandlar, rostade
1 st
fänkål, tunnskivad på mandolin
1 st
granatäpple
2 st
clementiner, klyftade
1 st
höstäpple, skivat
1 tsk
salt
DRESSING
1 st
lime, rivet skal och saft
3 msk
olivolja
Allergiinformation
nötter
400 g
brysselkål
3 msk
olivolja
100 g
valnötter och sötmandlar, rostade
1 st
fänkål, tunnskivad på mandolin
1 st
granatäpple
2 st
clementiner, klyftade
1 st
höstäpple, skivat
1 tsk
salt
DRESSING
1 st
lime, rivet skal och saft
3 msk
olivolja
Allergiinformation
nötter
1. Sätt ugnen på 220°.
2. Ansa och dela brysselkålen på mitten.
3. Ugnsrosta brysselkålen i 10–15 minuter.
4. Rosta nötter och mandlar i stekpanna.
5. Skiva fänkålen tunt.
6. Plocka ut kärnorna ur granatäpplet.
7. Blanda dressingen och häll över brysselkålen, blanda med övriga ingredienser.
8. Smaka av med salt
Köpklart recept för totalt
158,22 kr
Köpklart recept för
158,22 kr