En god och enkel sallad med kyckling för en lätt och snabb middag mitt i veckan. Den här caesarsalladen görs med en bas på grönkål och quinoa för en extra nötig smak.
20 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
100,85 kr
1 st
kycklingbuljongtärning
7 dl
vatten
2 st
bröstfiléer majskyckling
2 dl
quinoa
2 påsar
soppmix grönkål broccoli
1 st
romansallad
2 dl
rostade grovkrossade cashewnötter
150 g
körsbärstomater
DRESSING
2 dl
majonnäs
1 st
riven vitlöksklyfta
100 g
riven Parmesanost
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 st
kycklingbuljongtärning
7 dl
vatten
2 st
bröstfiléer majskyckling
2 dl
quinoa
2 påsar
soppmix grönkål broccoli
1 st
romansallad
2 dl
rostade grovkrossade cashewnötter
150 g
körsbärstomater
DRESSING
2 dl
majonnäs
1 st
riven vitlöksklyfta
100 g
riven Parmesanost
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1. Koka samman vatten med buljongtärning, lägg i kycklingfiléerna och låt sjuda under lock ca 10 min. Ta upp filéerna och låt svalna något. Skär i mindre bitar.
2. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen.
3. Blanda samman allt till dressingen.
4. Blanda kålmix med skuren romansallad, cashewnötter och kyckling. Vänd runt med dressingen. Lägg i skålar och toppa med tomater och lite riven parmesanost.
Köpklart recept för totalt
100,85 kr
Köpklart recept för
100,85 kr