Mynta, olivolja och citron kommer väldigt bra överens. Särskilt om de får dela crostini med söta gröna ärtor och lite fetaost.
15 min
9 ingredienser
Köpklart recept för totalt
148,70 kr
1 påse
crostini (ca. 12 st)
2.5 dl
kokta gröna ärtor
1 msk
god olivolja
0.5 st
citron (ca. 1⁄2 msk pressad citronsaft från och rivet skal från.)
0.5 dl
finhackad mynta
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
50 g
fetaost
1 dl
rostad, hackad mandel
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
1 påse
crostini (ca. 12 st)
2.5 dl
kokta gröna ärtor
1 msk
god olivolja
0.5 st
citron (ca. 1⁄2 msk pressad citronsaft från och rivet skal från.)
0.5 dl
finhackad mynta
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
50 g
fetaost
1 dl
rostad, hackad mandel
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
1. Mosa ärtorna grovt på en tallrik. Blanda med olja, saft och skal från citron och mynta. Krydda med salt och nymalen svartpeppar och låt stå i cirka 20 minuter.
2. Toppa crostinin med ärtsmashet, smulad fetaost och slutligen hackad mandel.
Tips! Du kan självklart också göra din egen crostini. Rosta bara en baguette och skär den i skivor.
Köpklart recept för totalt
148,70 kr
Köpklart recept för
148,70 kr