Recept från Garant. Tacos kan varieras i en oändlighet, men har du testat med gulskädda? En krispig fish taco med enkel coleslaw som görs på lime aioli. Servera allt i tortillas med jalapeno, avokado och persilja. En fulländad tacomiddag!
30 min
Coleslaw
Tina gulskädda genom att lägga påsen i kallt vatten.
Gör coleslaw genom att strimla vitkål och rödkål tunt med en mandolin eller kniv.
Blanda ihop kål med lime aioli och lite salt. Låt stå.
Förbered tre skålar med vetemjöl i en skål, vispat ägg i en annan och en blandning av panko, tacokrydda och salt i den tredje.
Skär gulskädda i bitar. Vänd bitarna i mjöl, sedan ägg och sist panko.
Hetta upp olja i en kastrull till ca 170 grader. Lägg i fiskbitarna, men inte för många i taget. Fritera i några minuter eller tills de får en gyllenbrun fin färg
Lägg på en tallrik med hushållspapper.
Värm tortillabröd och toppa med coleslaw, fiskbitar, avokado, bladpersilja, salt, peppar och pressa över lime.
2 portioner