20 min
16 ingredienser
Köpklart recept för totalt
484,08 kr
500 g
vit fisk ( tex torskfilé, kolja eller sej)
3 krm
salt
2 krm
vitpeppar
30 g
strimlad rökt skinka
1 kruka
gräslök
2 dl
vispgrädde
0.5 dl
vitt matlagningsvin
1 msk
dijonsenap
75 g
riven ost
TILLBEHÖR
4 port
potatis
BÖNSALLAD
1 påse
Ärt- & bönmix, Garant
2 st
grovrivna morötter
3 msk
olivolja
1 st
citron, rivet skal och saft
1 krm
salt
1 krm
peppar
500 g
vit fisk ( tex torskfilé, kolja eller sej)
3 krm
salt
2 krm
vitpeppar
30 g
strimlad rökt skinka
1 kruka
gräslök
2 dl
vispgrädde
0.5 dl
vitt matlagningsvin
1 msk
dijonsenap
75 g
riven ost
TILLBEHÖR
4 port
potatis
BÖNSALLAD
1 påse
Ärt- & bönmix, Garant
2 st
grovrivna morötter
3 msk
olivolja
1 st
citron, rivet skal och saft
1 krm
salt
1 krm
peppar
1. BÖNSALLAD: Koka ärt- och bönmixen i lättsaltat vatten någon minut. Skölj med kallt vatten i durkslag och låt rinna av.
2. Blanda med rivna morötter, olivolja samt skal och saft från citron. Smaka av med salt och peppar.
3. FISK: Sätt ugnen på 200°.
4. Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra.
5. Blanda strimlad skinka och hackad gräslök med grädde, vin, senap och ost. Häll över fisken. Ugnsbaka ca 8–10 minuter.
6. Servera med kokt potatis och bönsallad.
Köpklart recept för totalt
484,08 kr
Köpklart recept för
484,08 kr