Fisk med gräslökstäcke och bönsallad

20 min

16 ingredienser


Köpklart recept för totalt

484,08 kr

Fisk med gräslökstäcke och bönsallad
  • 500 g

    vit fisk ( tex torskfilé, kolja eller sej)

  • 3 krm

    salt

  • 2 krm

    vitpeppar

  • 30 g

    strimlad rökt skinka

  • 1 kruka

    gräslök

  • 2 dl

    vispgrädde

  • 0.5 dl

    vitt matlagningsvin

  • 1 msk

    dijonsenap

  • 75 g

    riven ost

TILLBEHÖR

  • 4 port

    potatis

BÖNSALLAD

  • 1 påse

    Ärt- & bönmix, Garant

  • 2 st

    grovrivna morötter

  • 3 msk

    olivolja

  • 1 st

    citron, rivet skal och saft

  • 1 krm

    salt

  • 1 krm

    peppar

Ingredienser

  • 500 g

    vit fisk ( tex torskfilé, kolja eller sej)

  • 3 krm

    salt

  • 2 krm

    vitpeppar

  • 30 g

    strimlad rökt skinka

  • 1 kruka

    gräslök

  • 2 dl

    vispgrädde

  • 0.5 dl

    vitt matlagningsvin

  • 1 msk

    dijonsenap

  • 75 g

    riven ost

TILLBEHÖR

  • 4 port

    potatis

BÖNSALLAD

  • 1 påse

    Ärt- & bönmix, Garant

  • 2 st

    grovrivna morötter

  • 3 msk

    olivolja

  • 1 st

    citron, rivet skal och saft

  • 1 krm

    salt

  • 1 krm

    peppar

Gör så här

1. BÖNSALLAD: Koka ärt- och bönmixen i lättsaltat vatten någon minut. Skölj med kallt vatten i durkslag och låt rinna av.

2. Blanda med rivna morötter, olivolja samt skal och saft från citron. Smaka av med salt och peppar.

3. FISK: Sätt ugnen på 200°.

4. Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra.

5. Blanda strimlad skinka och hackad gräslök med grädde, vin, senap och ost. Häll över fisken. Ugnsbaka ca 8–10 minuter.

6. Servera med kokt potatis och bönsallad.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

484,08 kr

Köpklart recept för

484,08 kr