Recept från I säsong, nr 8 / 2019
20 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
308,80 kr
400 g
torskfilé eller annan vit fisk
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1 dl
vetemjöl
1 st
ägg
3 dl
pankoströbröd
1 l
rapsolja till fritering
1 fp
tortilla, mini
200 g
rödkål, strimlad
1 st
majskolv
100 g
fetaost
1 dl
remouladsås
1 st
lime
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, nötter och laktos
400 g
torskfilé eller annan vit fisk
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1 dl
vetemjöl
1 st
ägg
3 dl
pankoströbröd
1 l
rapsolja till fritering
1 fp
tortilla, mini
200 g
rödkål, strimlad
1 st
majskolv
100 g
fetaost
1 dl
remouladsås
1 st
lime
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, nötter och laktos
1. Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströbröd. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 180°. Fritera några fiskbitar i taget tills de är gyllene, ca 4–5 minuter. Låt rinna av på hushållspapper.
2. Servera med strimlad rödkål, majs, riven fetaost och lime.
Tips: Vill du smaksätta remouladen lite mer, tillsätt bostongurka och curry.
Köpklart recept för totalt
308,80 kr
Köpklart recept för
308,80 kr