Fisktacos med rödkål, majs & feta
Recept från I säsong, nr 8 / 2019
20 min
13 ingredienser
Köpklart recept för totalt
244,75 kr
400 g
torskfilé eller annan vit fisk
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1 dl
vetemjöl
1 st
ägg
3 dl
pankoströbröd
1 l
rapsolja till fritering
1 fp
tortilla, mini
200 g
rödkål, strimlad
1 st
majskolv
100 g
fetaost
1 dl
remouladsås
1 st
lime
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, nötter och laktos
Ingredienser
400 g
torskfilé eller annan vit fisk
1 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1 dl
vetemjöl
1 st
ägg
3 dl
pankoströbröd
1 l
rapsolja till fritering
1 fp
tortilla, mini
200 g
rödkål, strimlad
1 st
majskolv
100 g
fetaost
1 dl
remouladsås
1 st
lime
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, nötter och laktos
Gör så här
1. Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströbröd. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 180°. Fritera några fiskbitar i taget tills de är gyllene, ca 4–5 minuter. Låt rinna av på hushållspapper.
2. Servera med strimlad rödkål, majs, riven fetaost och lime.
Tips: Vill du smaksätta remouladen lite mer, tillsätt bostongurka och curry.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
244,75 kr
Köpklart recept för
244,75 kr