Fisktacos med rödkål, majs & feta

Recept från I säsong, nr 8 / 2019

20 min

13 ingredienser


Köpklart recept för totalt

308,80 kr

Fisktacos med rödkål, majs & feta
  • 400 g

    torskfilé eller annan vit fisk

  • 1 tsk

    salt

  • 2 krm

    svartpeppar

  • 1 dl

    vetemjöl

  • 1 st

    ägg

  • 3 dl

    pankoströbröd

  • 1 l

    rapsolja till fritering

  • 1 fp

    tortilla, mini

  • 200 g

    rödkål, strimlad

  • 1 st

    majskolv

  • 100 g

    fetaost

  • 1 dl

    remouladsås

  • 1 st

    lime

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, nötter och laktos

Ingredienser

  • 400 g

    torskfilé eller annan vit fisk

  • 1 tsk

    salt

  • 2 krm

    svartpeppar

  • 1 dl

    vetemjöl

  • 1 st

    ägg

  • 3 dl

    pankoströbröd

  • 1 l

    rapsolja till fritering

  • 1 fp

    tortilla, mini

  • 200 g

    rödkål, strimlad

  • 1 st

    majskolv

  • 100 g

    fetaost

  • 1 dl

    remouladsås

  • 1 st

    lime

Allergiinformation

gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, nötter och laktos

Gör så här

1. Skär fisken i större bitar. Salta och peppra. Doppa i mjöl, vispat ägg och sist i pankoströbröd. Häll olja i en kastrull med höga kanter och värm till 180°. Fritera några fiskbitar i taget tills de är gyllene, ca 4–5 minuter. Låt rinna av på hushållspapper.

2. Servera med strimlad rödkål, majs, riven fetaost och lime.

Tips: Vill du smaksätta remouladen lite mer, tillsätt bostongurka och curry.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

308,80 kr

Köpklart recept för

308,80 kr