Flatbread med kantareller och grönkål

En enkel och god variant av flatbread med färskost som lagas direkt i stekpannan! Toppa rikligt med kantareller, grönkål och cocktailtomater så är maten klar.

20 min

7 ingredienser


Köpklart recept för totalt

93,85 kr

Flatbread med kantareller och grönkål
  • 1 rulle

    pizzadeg färdig

  • 450 g

    kantareller eller annan svamp, i mindre bitar

  • 1 msk

    smör

  • 200 g

    färskost vitlök

  • 100 g

    grönkål repad

  • 2.5 msk

    olja att steka i

  • 1 fp

    cocktailtomater

Allergiinformation

gluten och laktos

Ingredienser

  • 1 rulle

    pizzadeg färdig

  • 450 g

    kantareller eller annan svamp, i mindre bitar

  • 1 msk

    smör

  • 200 g

    färskost vitlök

  • 100 g

    grönkål repad

  • 2.5 msk

    olja att steka i

  • 1 fp

    cocktailtomater

Allergiinformation

gluten och laktos

Gör så här

1. Skär pizzadegen i tre till fyra stekpannestora bitar. Stek i olja i medelhet panna ett par minuter på varje sida. Låt svalna.

2. Stek svampen först utan smör till vätskan försvunnit, tillsätt smör och stek gyllene med lite salt och peppar. Tillsätt grönkålen och låt steka med.

3. Bred ut färskosten på bröden. Toppa med svamp och tomater.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

93,85 kr

Köpklart recept för

93,85 kr