En enkel och god variant av flatbread med färskost som lagas direkt i stekpannan! Toppa rikligt med kantareller, grönkål och cocktailtomater så är maten klar.
20 min
7 ingredienser
Köpklart recept för totalt
93,85 kr
1 rulle
pizzadeg färdig
450 g
kantareller eller annan svamp, i mindre bitar
1 msk
smör
200 g
färskost vitlök
100 g
grönkål repad
2.5 msk
olja att steka i
1 fp
cocktailtomater
Allergiinformation
gluten och laktos
1 rulle
pizzadeg färdig
450 g
kantareller eller annan svamp, i mindre bitar
1 msk
smör
200 g
färskost vitlök
100 g
grönkål repad
2.5 msk
olja att steka i
1 fp
cocktailtomater
Allergiinformation
gluten och laktos
1. Skär pizzadegen i tre till fyra stekpannestora bitar. Stek i olja i medelhet panna ett par minuter på varje sida. Låt svalna.
2. Stek svampen först utan smör till vätskan försvunnit, tillsätt smör och stek gyllene med lite salt och peppar. Tillsätt grönkålen och låt steka med.
3. Bred ut färskosten på bröden. Toppa med svamp och tomater.
Köpklart recept för totalt
93,85 kr
Köpklart recept för
93,85 kr