30 min
16 ingredienser
Köpklart recept för totalt
265,20 kr
2 burk
ansjovis
1 dl
vetemjöl
3 st
ägg
1 st
finhckad dillkvist
3 dl
panko (japanskt ströbröd)
1.5 l
frityrolja
DIPP
1 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
1 st
citron, saft och rivet skal
2 msk
kapris
0.5 kruka
dill
2 krm
salt
2 krm
nymalen svartpeppar
Förslag på vårprimörer
1 paket
sockerärtor
1 strut
rädisor
1 st
gurka, skuren i stavar
2 burk
ansjovis
1 dl
vetemjöl
3 st
ägg
1 st
finhckad dillkvist
3 dl
panko (japanskt ströbröd)
1.5 l
frityrolja
DIPP
1 dl
majonnäs
1 dl
gräddfil
1 st
citron, saft och rivet skal
2 msk
kapris
0.5 kruka
dill
2 krm
salt
2 krm
nymalen svartpeppar
Förslag på vårprimörer
1 paket
sockerärtor
1 strut
rädisor
1 st
gurka, skuren i stavar
1. Doppa ansjovisen i vetemjölet, sedan i de uppvispade äggen och sist i pankon blandad med dill.
2. Blanda ingredienserna till dippsåsen, smaka av med salt och peppar.
3. Värm oljan i en liten kastrull till 170°, fritera ansjovisen i ca 2 min eller tills de har fått en vacker gyllenbrun färg.
4. Servera anjovisarna nyfriterade med dippsåsen och vårprimörer.
Köpklart recept för totalt
265,20 kr
Köpklart recept för
265,20 kr