Frasigt, krämigt, gott och mättande. På 30 minuter skapar du en underbar smakkombination att njuta av en vardag eller till fest.
30 min
9 ingredienser
Köpklart recept för totalt
261,40 kr
4 st
kycklingbröstfiléer
4 skivor
prosciutto crudo
40 g
parmigiano reggiano
320 g
tagliatelle
300 g
färskost
1 näve
babyspenat
2 st
ägg
4 dl
panko
5 dl
rapsolja
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
4 st
kycklingbröstfiléer
4 skivor
prosciutto crudo
40 g
parmigiano reggiano
320 g
tagliatelle
300 g
färskost
1 näve
babyspenat
2 st
ägg
4 dl
panko
5 dl
rapsolja
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
1. Koka upp pastavatten.
2. Vispa upp äggen med salt och peppar.
3. Banka ut kycklingen.
4. Vänd först i ägg och sedan i panko.
5. Värm upp rapsolja i en stekpanna till 180 grader och fritera kycklingen.
6. Tillaga pastan 2 minuter kortare än koktiden. Spara 1 dl av pastavattnet.
7. Blanda ner färskost, pastavatten, spenat och riven parmesan i pastan.
8. Tillaga prosciutto på 180 grader i 5 minuter i airfryer, och hacka upp när den är klar.
9. Toppa pastan med prosciutto och friterad kyckling.
Köpklart recept för totalt
261,40 kr
Köpklart recept för
261,40 kr