Det är svårt att misslyckas med vardagsmaten när den är så här god. Här bjuder vi på ett klassiskt recept på lövbiff, fylld med krämig färskost med en touch av pepparrot. Serveras med en broccolisallad med sojabönor och kokt matvete.
20 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
237,85 kr
1 fp
lövbiff (ca. 500 g)
100 g
färskost med pepparrot
8 st
soltorkade tomater, strimlade
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 msk
smör
TILLBEHÖR
250 g
broccoli
2 msk
smör- & rapsolja
250 g
sojabönor (eller andra kokta bönor)
2 dl
kokt matvete
Allergiinformation
gluten och laktos
1 fp
lövbiff (ca. 500 g)
100 g
färskost med pepparrot
8 st
soltorkade tomater, strimlade
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 msk
smör
TILLBEHÖR
250 g
broccoli
2 msk
smör- & rapsolja
250 g
sojabönor (eller andra kokta bönor)
2 dl
kokt matvete
Allergiinformation
gluten och laktos
1. Krydda lövbiffen med salt och peppar, fördela färskost och soltorkad tomat på köttet, vik ihop och tryck till kanterna. Stek i panna ca 1 minut på varje sida.
2. Skär broccoli i centimetertjocka skivor och bryn på medelvärme i panna. Blanda med gröna sojabönor och matvete.
Köpklart recept för totalt
237,85 kr
Köpklart recept för
237,85 kr