Recept på glasmästarsill med ingefära – en klassisk inläggning av sill blir ny succé med ingefära och granatäpple! Funkar utmärkt också med färdig inläggningssill.
20 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
112,05 kr
1 dl
ättika
2 dl
strösocker
3 dl
vatten
1 msk
salt
10 st
vitpepparkorn, krossade
2 paket
inläggningssillfiléer
1 st
tunnstrimlad morot
1 st
tunnklyftad rödlök
3 st
strimlade salladslökar
2 cm
strimlad ingefära
1 dl
granatäpplekärnor
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
1 dl
ättika
2 dl
strösocker
3 dl
vatten
1 msk
salt
10 st
vitpepparkorn, krossade
2 paket
inläggningssillfiléer
1 st
tunnstrimlad morot
1 st
tunnklyftad rödlök
3 st
strimlade salladslökar
2 cm
strimlad ingefära
1 dl
granatäpplekärnor
Allergiinformation
fisk eller skaldjur
1. Häll ättika, socker, vatten och salt i en kastrull och koka upp
2. Ta av från värmen, rör i vitpepparkorn och låt svalna.
3. Varva sill, grönsaker, ingefära och granatäpplekärnor i en burk, häll på den kalla lagen.
4. Låt stå minst 2 dygn för att mogna.
Köpklart recept för totalt
112,05 kr
Köpklart recept för
112,05 kr