Glasmästarsill med ingefära

Recept på glasmästarsill med ingefära – en klassisk inläggning av sill blir ny succé med ingefära och granatäpple! Funkar utmärkt också med färdig inläggningssill.

20 min

11 ingredienser


Köpklart recept för totalt

112,05 kr

Glasmästarsill med ingefära
  • 1 dl

    ättika

  • 2 dl

    strösocker

  • 3 dl

    vatten

  • 1 msk

    salt

  • 10 st

    vitpepparkorn, krossade

  • 2 paket

    inläggningssillfiléer

  • 1 st

    tunnstrimlad morot

  • 1 st

    tunnklyftad rödlök

  • 3 st

    strimlade salladslökar

  • 2 cm

    strimlad ingefära

  • 1 dl

    granatäpplekärnor

Allergiinformation

fisk eller skaldjur

Ingredienser

  • 1 dl

    ättika

  • 2 dl

    strösocker

  • 3 dl

    vatten

  • 1 msk

    salt

  • 10 st

    vitpepparkorn, krossade

  • 2 paket

    inläggningssillfiléer

  • 1 st

    tunnstrimlad morot

  • 1 st

    tunnklyftad rödlök

  • 3 st

    strimlade salladslökar

  • 2 cm

    strimlad ingefära

  • 1 dl

    granatäpplekärnor

Allergiinformation

fisk eller skaldjur

Gör så här

1. Häll ättika, socker, vatten och salt i en kastrull och koka upp

2. Ta av från värmen, rör i vitpepparkorn och låt svalna.

3. Varva sill, grönsaker, ingefära och granatäpplekärnor i en burk, häll på den kalla lagen.

4. Låt stå minst 2 dygn för att mogna.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

112,05 kr

Köpklart recept för

112,05 kr