Sejfilé i ugn med skinka, gräslök, dijonsenap och vitt vin

Vardagsmat med mycket smak! Vem hade kunnat tro att skinka och sejfilé i ugn skulle kunna smaka så gott? Ta gärna en extra skvätt vin för att lyfta fram ännu mer smak.

30 min

Sejfilé i ugn med skinka, gräslök, dijonsenap och vitt vin

Ingredienser

  • 400 g
    sejfilé
  • 0.5 tsk
    salt
  • 4 skivor
    rökt skinka, strimlad
  • 0.5 dl
    gräslök, hackad
  • 1 dl
    vispgrädde
  • 0.5 dl
    vitt vin
  • 1 msk
    dijonsenap
  • 1 dl
    riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°.

2. Lägg fisken i en ugnsform och salta lätt.

3. Blanda strimlad skinka med gräslök, grädde, vin, senap och ost.

4. Häll över fisken och ugnsstek ca 20 minuter.

5. Servera med kokt potatis, kokt broccoli och lite råkost.

4 portioner