Sejfilé i ugn med skinka, gräslök, dijonsenap och vitt vin
Vardagsmat med mycket smak! Vem hade kunnat tro att skinka och sejfilé i ugn skulle kunna smaka så gott? Ta gärna en extra skvätt vin för att lyfta fram ännu mer smak.
30 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
238,75 kr
400 g
sejfilé
0.5 tsk
salt
4 skivor
rökt skinka, strimlad
0.5 dl
gräslök, hackad
1 dl
vispgrädde
0.5 dl
vitt vin
1 msk
dijonsenap
1 dl
riven ost
Ingredienser
400 g
sejfilé
0.5 tsk
salt
4 skivor
rökt skinka, strimlad
0.5 dl
gräslök, hackad
1 dl
vispgrädde
0.5 dl
vitt vin
1 msk
dijonsenap
1 dl
riven ost
Gör så här
1. Sätt ugnen på 200°.
2. Lägg fisken i en ugnsform och salta lätt.
3. Blanda strimlad skinka med gräslök, grädde, vin, senap och ost.
4. Häll över fisken och ugnsstek ca 20 minuter.
5. Servera med kokt potatis, kokt broccoli och lite råkost.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
238,75 kr
Köpklart recept för
238,75 kr