Sejfilé i ugn med skinka, gräslök, dijonsenap och vitt vin

Vardagsmat med mycket smak! Vem hade kunnat tro att skinka och sejfilé i ugn skulle kunna smaka så gott? Ta gärna en extra skvätt vin för att lyfta fram ännu mer smak.

30 min

8 ingredienser


Köpklart recept för totalt

256,65 kr

Sejfilé i ugn med skinka, gräslök, dijonsenap och vitt vin
  • 400 g

    sejfilé

  • 0.5 tsk

    salt

  • 4 skivor

    rökt skinka, strimlad

  • 0.5 dl

    gräslök, hackad

  • 1 dl

    vispgrädde

  • 0.5 dl

    vitt vin

  • 1 msk

    dijonsenap

  • 1 dl

    riven ost

Ingredienser

  • 400 g

    sejfilé

  • 0.5 tsk

    salt

  • 4 skivor

    rökt skinka, strimlad

  • 0.5 dl

    gräslök, hackad

  • 1 dl

    vispgrädde

  • 0.5 dl

    vitt vin

  • 1 msk

    dijonsenap

  • 1 dl

    riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200°.

2. Lägg fisken i en ugnsform och salta lätt.

3. Blanda strimlad skinka med gräslök, grädde, vin, senap och ost.

4. Häll över fisken och ugnsstek ca 20 minuter.

5. Servera med kokt potatis, kokt broccoli och lite råkost.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

256,65 kr

Köpklart recept för

256,65 kr