Gratinerade havskräftor som förrätt är ett enkelt sätt att lyxa till middagen. Smaklig måltid!
20 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
143,68 kr
12 st
havskräftor kokta
250 g
körsbärstomater
0.5 st
skivad silverlök
4 skivor
levainbröd
ÖRT- & CHILIHACK
2 dl
olivolja
0.5 st
finhackad chili
0.5 st
citron, saft och skal
0.5 st
silverlök
3 st
pressade vitlöksklyftor
salt och peppar
0.5 dl
hackad dill
0.5 dl
hackad persilja
Allergiinformation
gluten och fisk eller skaldjur
12 st
havskräftor kokta
250 g
körsbärstomater
0.5 st
skivad silverlök
4 skivor
levainbröd
ÖRT- & CHILIHACK
2 dl
olivolja
0.5 st
finhackad chili
0.5 st
citron, saft och skal
0.5 st
silverlök
3 st
pressade vitlöksklyftor
salt och peppar
0.5 dl
hackad dill
0.5 dl
hackad persilja
Allergiinformation
gluten och fisk eller skaldjur
1. Sätt ugnen på 225°.
2. Klyv kräftorna på längden och knäck klorna. Lägg upp på en ugnsplåt tillsammans med 1 ask körsbärstomater och silverlök.
3. Blanda samman hacket, smaka av med salt och peppar.
4. Häll hacket över kräftor och tomater och gratinera ca 4–6 minuter.
5. Rosta levainbrödet och servera till.
Köpklart recept för totalt
143,68 kr
Köpklart recept för
143,68 kr