Recept från Garant. Grillad korv med bröd är alltid gott, men extra gott blir det med denna krämiga majsröra! Smaksatt med parmesan, koriander och salladslök blir det ett riktigt gott tillbehör. Perfekt för grillkvällen!
30 min
Majsröra
Värm grillen eller grillpannan och grilla förkokt majs i ca 15-20 minuter, eller tills den får en fin färg.
Ta av majsen från grillen och låt svalna i några minuter. Skär sedan majsen av kolven och rör ihop med hackad salladslök, hackad koriander, majonnäs, creme fraiche, riven parmigiano reggiano, lime juice, salt och peppar. Ställ åt sidan.
Grilla chorizokorv i ca 10 minuter och snurra dem regelbundet under tiden. Lägg korvbröd på grillen ett par minuter innan korven blir klar.
Skär korven på längden och lägg i briochebrödet. Toppa med majsröra och lite mer salladslök, koriander och riven Parmigiano reggiano.
4 portioner