Recept från Niklas Ekstedt i samarbete med Hemköp
30 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
84,85 kr
400 g
pizzadeg Surdeg
TOPPING
30 g
smör
2 st
skivade ekologiska äpplen
60 g
hackad mandel
30 g
russin
2 msk
florsocker
2 tsk
malen kanel
2 dl
Kesella vanilj
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
400 g
pizzadeg Surdeg
TOPPING
30 g
smör
2 st
skivade ekologiska äpplen
60 g
hackad mandel
30 g
russin
2 msk
florsocker
2 tsk
malen kanel
2 dl
Kesella vanilj
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, nötter och laktos
1. Värm ugnen till 200°.
2. Dela degen i 4 delar. Kavla ut till ca 1/2 cm tjocka pizzor. Lägg på bakplåtspapper och baka pizzorna ca 3 minuter utan att de får färg. Låt svalna på galler.
3. Värm en stekpanna på hög värme och tillsätt smör, äpple, russin och hackad mandel. Stek några minuter tills äpplena får lite färg. Ställ åt sidan.
4. Vid servering grilla pizzorna på galler över kolbädd eller använd grillpanna.
5. Toppa med ett lager vaniljkräm och äpplen. Pudra på florsocker och kanel.
Köpklart recept för totalt
84,85 kr
Köpklart recept för
84,85 kr