Ta något gott. Grilla det. Toppa med ännu mera gott. Ja, där har du ett drömrecept från matälskaren och grillfantasten Sandra Mastio! (Funkar också bra i ugnen.)
20 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
337,50 kr
1 dl
hasselnötter
1 dl
pumpafrön
1 dl
solrosfrön
1 msk
rosmarin, hackad
1 msk
salvia, hackad
50 g
smält smör
2 tsk
salt
1.5 dl
honung
1 pk
vindruvor, röda, kärnfria
500 g
hel rund brieost, mogen
Allergiinformation
mjölkprotein, nötter och laktos
1 dl
hasselnötter
1 dl
pumpafrön
1 dl
solrosfrön
1 msk
rosmarin, hackad
1 msk
salvia, hackad
50 g
smält smör
2 tsk
salt
1.5 dl
honung
1 pk
vindruvor, röda, kärnfria
500 g
hel rund brieost, mogen
Allergiinformation
mjölkprotein, nötter och laktos
1. Rosta nötter och frön tills de är gyllene i torr panna och lägg sedan ner örter, smör och salt. Låt allt smälta samman. Ta av från värmen och häll ner honungen.
2. Lägg brieosten på ett dubbelt ark aluminiumfolie och lägg den på grillen på medelintensiv temperatur. Intill osten lägger du en hel klase sköljda druvor, rätt upp och ner precis som de är. Grilla ost och druvor i ca 8 min, vänd druvorna efter halva tiden.
3. Lägg osten på ett fat, toppa med nötterna, lägg druvorna intill. Ät med en bit bröd eller kex.
Tips! Har du ingen grill så går det här fint att göra i ugnen.
Köpklart recept för totalt
337,50 kr
Köpklart recept för
337,50 kr