En härlig kycklingsallad där grillen ger både smak och sälta. Servera med en supergod majonäs, kryddad med tabasco, rostad lök och bacon.
30 min
18 ingredienser
Köpklart recept för totalt
307,23 kr
500 g
kycklinglårfilé
1 msk
olja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
BACONMAJONNÄS
1 paket
bacon
1 dl
rostad lök
3 dl
majonnäs
2 msk
vatten
2 droppar
tabasco
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
4 skivor
levainbröd
1 msk
olivolja
1 st
romansallad
1 kruka
krispsallad
1 st
skivad rödlök
2 st
skivade saltgurkor
2 st
persikor (eller nektariner)
500 g
kycklinglårfilé
1 msk
olja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
BACONMAJONNÄS
1 paket
bacon
1 dl
rostad lök
3 dl
majonnäs
2 msk
vatten
2 droppar
tabasco
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
4 skivor
levainbröd
1 msk
olivolja
1 st
romansallad
1 kruka
krispsallad
1 st
skivad rödlök
2 st
skivade saltgurkor
2 st
persikor (eller nektariner)
1. Krydda kycklinglårfiléerna med salt och peppar och lägg på grillen tills innertemperaturen når 72°, låt svalna.
2. Strimla baconet och knaperstek i panna.
3. Blanda bacon och rostad lök med majonnäs, vatten och smaka av med salt, peppar och tabasco.
4. Skär levainbrödet till krutonger och stek krispiga i olivolja.
5. Lägg sallad och övriga grönsaker på ett stort fat, toppa med tärnad kyckling och majonnäs.
Köpklart recept för totalt
307,23 kr
Köpklart recept för
307,23 kr