Ingen saknar burgare när det här receptet lämnat grillen och hamnat på tallriken, det är helt enkelt alldeles för smarrigt. Enkelt, snabbt, gott och en perfekt balans mellan krämig tonfiskröra och nygrillad zucchini.
30 min
1. Börja med tonfiskröran. Häll av vätskan från båda burkarna och lägg tonfisken i en bunke. Finhacka rödlök och chili och blanda ner. Tillsätt majonnäs, crème fraîche och kapris. Blanda ordentligt och smaka av med salt och peppar.
2. Skär zucchini i tunna skivor på längden och grilla så de får en fin yta. Lägg dem på en tallrik, pressa över citron och ringla över olivolja. Blanda så zucchinin blir täckt av oljan.
3. Grilla hamburgerbröden och lägg dem på ett stort fat. Fördela zucchinin på bröden, klicka sen ut tonfiskröran och toppa med ruccola. Lägg på locket och servera.
4 portioner