Grillade persikor med getost, mynta och olivolja

Grillade persikor med getost och mynta är perfekta förrätten att servera på grillmiddagen eller som tillbehör på grillbuffén . Smaken av sötma i persikan möter sälta från getosten tillsammans med fräschören från myntan. 

15 min

6 ingredienser


Köpklart recept för totalt

97,75 kr

Grillade persikor med getost, mynta och olivolja
  • 6 st

    persika

  • 2 msk

    olivolja

  • 100 g

    getost

  • 1 knippe

    mynta

  • 1 tsk

    salt

  • 1 krm

    peppar

Ingredienser

  • 6 st

    persika

  • 2 msk

    olivolja

  • 100 g

    getost

  • 1 knippe

    mynta

  • 1 tsk

    salt

  • 1 krm

    peppar

Gör så här

1. Dela persikorna och ta ut kärnorna. Pensla med lite olivolja och grilla 3–4 min på varje sida.

2. Lägg upp de grillade persikorna på ett fat och strö över getosten. Rippla lite olivolja över och avsluta med salt, peppar och grovhackad mynta.

 



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

97,75 kr

Köpklart recept för

97,75 kr