Hemköp

Grillade rädisor med ädelostdipp

Låt rotfrukterna ta plats på grillen! Matälskaren och grillproffset Sandra Mastio vet precis hur du får dem att smaka som bäst (en ledtråd är smör).

10 min

Grillade rädisor med ädelostdipp

Ingredienser

  • 1 knippe
    rädisor (helst med blast)
  • 2 msk
    smör
  • 2 msk
    olivolja
  • 2 krm
    salt

ÄDELOSTDIPP

  • 2 dl
    grekisk yoghurt
  • 140 g
    Kvibille ädel
  • 1 tsk
    nymalen svartpeppar
  • 1 nypa
    salt

Gör så här

1. Mosa osten med en gaffel i yoghurten, krydda med svartpeppar. Smaka av med salt.

2. Grilla eller stek rädisorna med blast i smör och olivolja på hög temperatur tills de är gyllenbruna. Salta och servera med dippen.

4 portioner