Låt rotfrukterna ta plats på grillen! Matälskaren och grillproffset Sandra Mastio vet precis hur du får dem att smaka som bäst (en ledtråd är smör).
10 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
79,40 kr
1 knippe
rädisor (helst med blast)
2 msk
smör
2 msk
olivolja
2 krm
salt
ÄDELOSTDIPP
2 dl
grekisk yoghurt
140 g
Kvibille ädel
1 tsk
nymalen svartpeppar
1 nypa
salt
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
1 knippe
rädisor (helst med blast)
2 msk
smör
2 msk
olivolja
2 krm
salt
ÄDELOSTDIPP
2 dl
grekisk yoghurt
140 g
Kvibille ädel
1 tsk
nymalen svartpeppar
1 nypa
salt
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
1. Mosa osten med en gaffel i yoghurten, krydda med svartpeppar. Smaka av med salt.
2. Grilla eller stek rädisorna med blast i smör och olivolja på hög temperatur tills de är gyllenbruna. Salta och servera med dippen.
Köpklart recept för totalt
79,40 kr
Köpklart recept för
79,40 kr