Grillade rädisor med ädelostdipp

Låt rotfrukterna ta plats på grillen! Matälskaren och grillproffset Sandra Mastio vet precis hur du får dem att smaka som bäst (en ledtråd är smör).

10 min

8 ingredienser


Köpklart recept för totalt

79,40 kr

Grillade rädisor med ädelostdipp
  • 1 knippe

    rädisor (helst med blast)

  • 2 msk

    smör

  • 2 msk

    olivolja

  • 2 krm

    salt

ÄDELOSTDIPP

  • 2 dl

    grekisk yoghurt

  • 140 g

    Kvibille ädel

  • 1 tsk

    nymalen svartpeppar

  • 1 nypa

    salt

Allergiinformation

mjölkprotein och laktos

Ingredienser

  • 1 knippe

    rädisor (helst med blast)

  • 2 msk

    smör

  • 2 msk

    olivolja

  • 2 krm

    salt

ÄDELOSTDIPP

  • 2 dl

    grekisk yoghurt

  • 140 g

    Kvibille ädel

  • 1 tsk

    nymalen svartpeppar

  • 1 nypa

    salt

Allergiinformation

mjölkprotein och laktos

Gör så här

1. Mosa osten med en gaffel i yoghurten, krydda med svartpeppar. Smaka av med salt.

2. Grilla eller stek rädisorna med blast i smör och olivolja på hög temperatur tills de är gyllenbruna. Salta och servera med dippen.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

79,40 kr

Köpklart recept för

79,40 kr