Grillade rädisor med ädelostdipp
Låt rotfrukterna ta plats på grillen! Matälskaren och grillproffset Sandra Mastio vet precis hur du får dem att smaka som bäst (en ledtråd är smör).
10 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
81,40 kr
1 knippe
rädisor (helst med blast)
2 msk
smör
2 msk
olivolja
2 krm
salt
ÄDELOSTDIPP
2 dl
grekisk yoghurt
140 g
Kvibille ädel
1 tsk
nymalen svartpeppar
1 nypa
salt
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
Ingredienser
1 knippe
rädisor (helst med blast)
2 msk
smör
2 msk
olivolja
2 krm
salt
ÄDELOSTDIPP
2 dl
grekisk yoghurt
140 g
Kvibille ädel
1 tsk
nymalen svartpeppar
1 nypa
salt
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
Gör så här
1. Mosa osten med en gaffel i yoghurten, krydda med svartpeppar. Smaka av med salt.
2. Grilla eller stek rädisorna med blast i smör och olivolja på hög temperatur tills de är gyllenbruna. Salta och servera med dippen.
Inköpslista
Vi föreslår dessa varor
Varor du kan ha hemma
Köpklart recept för totalt
81,40 kr
Köpklart recept för
81,40 kr