Grilla grönare! En perfekt plockbricka innan middagen eller som en lättare lunch. Serveras gärna med ett par kalla såser och ett chilismör.
30 min
CHILISMÖR TILL MAJSKOLVAR
1. Ansa kålrabbin och skär bort det grövsta av skalet.
2. Skär grönsakerna i större bitar, så långa som möjligt så det blir lättare att dippa. Skär av blasten i lika stora bitar. Vänd i lite olivolja, salt och peppar.
3. Grilla på medelvärme/hög värme till fina grillränder, ca 7-10 min. Vänd då och då så att alla sidor får färg.
4. Lägg majskolvarna på ett serveringsfat och bre på chilismör och riv över parmesan.
5. Lägg resten av de grillade grönsakerna på serveringsfatet och servera med dip, oliver och bitar av ost.
6. CHILISMÖR TILL MAJSKOLVAR: Blanda samman allt till smöret förutom parmesanen.
7. Bre på de grillade majskolvarna och riv parmesan över. Ät genast!
6 portioner