20 min
15 ingredienser
Köpklart recept för totalt
173,53 kr
4 port
basmatiris
1 st
hackad gul lök
2 st
hackade vitlöksklyftor
2 msk
rapsolja
1 krm
chiliflakes
1 msk
garam masala
1 msk
hackad färsk ingefära
2 dl
vispgrädde
2 dl
vatten
2 st
klyftade tomater
1 tsk
socker
0.5 tsk
salt
2 paket
halloumi
1 påse
bladspenat
1 bit
strimlad purjolök till topping
4 port
basmatiris
1 st
hackad gul lök
2 st
hackade vitlöksklyftor
2 msk
rapsolja
1 krm
chiliflakes
1 msk
garam masala
1 msk
hackad färsk ingefära
2 dl
vispgrädde
2 dl
vatten
2 st
klyftade tomater
1 tsk
socker
0.5 tsk
salt
2 paket
halloumi
1 påse
bladspenat
1 bit
strimlad purjolök till topping
1. Koka riset enligt anvisningen på paketet.
2. Stek lök och vitlök i hälften av oljan. Tillsätt chiliflakes, garam masala och ingefära, låt steka ytterligare ett par minuter. Tillsätt grädde, vatten, tomat, socker och salt, låt koka ihop ca 5 minuter.
3. Skär halloumin i bitar och stek i resten av oljan. Vänd ner spenat och halloumi i såsen. Toppa grytan med lite strimlad purjo och servera med riset!
Köpklart recept för totalt
173,53 kr
Köpklart recept för
173,53 kr