Med mangosalsa.
Recept från MSC och Amir Kheirmand
20 min
18 ingredienser
Köpklart recept för totalt
294,77 kr
600 g
MSC-märkt torsk, delad i grova strimlor
1 tsk
spiskummin
1 tsk
paprikapulver
2 st
avokado, delade i smala klyftor
1 näve
blandsallad
2 msk
smör
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 paket
tortillabröd
MANGOSALSA
0.5 st
mango, fintärnad
0.5 st
rödlök, finhackad
0.5 st
gurka, skalad utan kärnhus, fintärnad
1 knippe
koriander, finhackad
1 st
röd chili, finhackad
2 msk
olivolja
1 st
lime, pressad
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
600 g
MSC-märkt torsk, delad i grova strimlor
1 tsk
spiskummin
1 tsk
paprikapulver
2 st
avokado, delade i smala klyftor
1 näve
blandsallad
2 msk
smör
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 paket
tortillabröd
MANGOSALSA
0.5 st
mango, fintärnad
0.5 st
rödlök, finhackad
0.5 st
gurka, skalad utan kärnhus, fintärnad
1 knippe
koriander, finhackad
1 st
röd chili, finhackad
2 msk
olivolja
1 st
lime, pressad
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1. Blanda ihop alla ingredienserna till mangosalsan i en skål. Salta och peppra ordentligt och ställ i kylen 15 minuter.
2. Värm tortillabröden i ugnen så de blir mjuka. Pudra torsken med spiskummin och paprikapulver. Salta, peppra och smörstek på medelhög värme i en stekpanna ca 5 minuter.
3. Varva sallad, avokado, fisk och mangosalsa i tortillabrödet. Njut!
Köpklart recept för totalt
294,77 kr
Köpklart recept för
294,77 kr