VETEDEG:
5 dl mjölk
1 msk hel kardemumma
50 g jäst
1 tsk salt
1 ½ dl strösocker
1 ägg
150 g rumsvarmt smör
13–15 dl vetemjöl special
FYLLNING:
150 g rumsvarmt smör
1 ½ dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2 msk kanel
DEKORATION:
1 ägg till pensling
1–2 dl pärlsocker att strö på
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
VETEDEG:
5 dl mjölk
1 msk hel kardemumma
50 g jäst
1 tsk salt
1 ½ dl strösocker
1 ägg
150 g rumsvarmt smör
13–15 dl vetemjöl special
FYLLNING:
150 g rumsvarmt smör
1 ½ dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2 msk kanel
DEKORATION:
1 ägg till pensling
1–2 dl pärlsocker att strö på
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, laktos och ägg
Gör så här: