Renskav är både prisvärt och gott. Sväng ihop en wok med broccoli, sojabönor och nudlar. Den heta såsen ger woken lite sting.
25 min
17 ingredienser
Köpklart recept för totalt
256,31 kr
1 pk
fryst renskav
300 g
valfria nudlar
1 st
gul lök
200 g
broccoli
2 msk
rapsolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
2 dl
frysta sojabönor
0.5 påse
bladspenat
2 st
vitlöksklyfta
1 msk
färsk ingefära
1.5 msk
japansk soja
0.5 dl
rapsolja
1 msk
honung
0.5 st
chilipeppar
1 kruka
koriander
0.5 msk
sesamfrö
1 pk
fryst renskav
300 g
valfria nudlar
1 st
gul lök
200 g
broccoli
2 msk
rapsolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
2 dl
frysta sojabönor
0.5 påse
bladspenat
2 st
vitlöksklyfta
1 msk
färsk ingefära
1.5 msk
japansk soja
0.5 dl
rapsolja
1 msk
honung
0.5 st
chilipeppar
1 kruka
koriander
0.5 msk
sesamfrö
1. Skär den frysta renskaven i tunna strimlor.
2. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
3. Skala och riv vitlöken och ingefäran. Finhacka chilin i tärningar.
4. Blanda alla ingredienser till såsen i en skål.
5. Skala och skiva löken tunt och bryt broccolin i små buketter (skär stjälken i skivor).
6. Fräs lök och skav på hög värme i olja i en rymlig stekpanna tills all vätska kokat bort och skaven fått lite färg. Salta och peppra. Lägg i broccoli, spenat och sojabönor, fräs ytterligare 4–5 minuter eller tills broccolin har mjuknat.
7. Häll över nudlar och sås i pannan. Blanda ordentligt och fräs ytterligare cirka 2 minuter under konstant omrörning. Toppa med hackad koriander och sesamfrön.
Köpklart recept för totalt
256,31 kr
Köpklart recept för
256,31 kr