Renskav är både prisvärt och gott. Sväng ihop en wok med broccoli, sojabönor och nudlar. Den heta såsen ger woken lite sting.
25 min
1. Skär den frysta renskaven i tunna strimlor.
2. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
3. Skala och riv vitlöken och ingefäran. Finhacka chilin i tärningar.
4. Blanda alla ingredienser till såsen i en skål.
5. Skala och skiva löken tunt och bryt broccolin i små buketter (skär stjälken i skivor).
6. Fräs lök och skav på hög värme i olja i en rymlig stekpanna tills all vätska kokat bort och skaven fått lite färg. Salta och peppra. Lägg i broccoli, spenat och sojabönor, fräs ytterligare 4–5 minuter eller tills broccolin har mjuknat.
7. Häll över nudlar och sås i pannan. Blanda ordentligt och fräs ytterligare cirka 2 minuter under konstant omrörning. Toppa med hackad koriander och sesamfrön.
4 portioner