Saftiga och goda hamburgare på högrevsfärs med cheddarost, som smält sådär härligt! Perfekt för pannan eller grillen, högrevsfärs håller ihop väldigt bra också. Den här högrevsburgaren serveras med en god och rökig dressing på senap, majonäs och chilisås. Mums!
10 min
SMOKY HAMBURGERDRESSING
1. Börja med att skiva löken.
2. Stek löken mjuk i olja ca 5 minuter, krydda med salt och peppar.
3. Blanda alla ingredienser till dressingen, smaka av med salt och peppar.
4. Rulla färsen till 8 jämnstora bollar.
5. Lägg i varm panna utan fett och tryck till med en tung stekspade.
6. Se till att ytan blir riktigt brynt, salta och peppra lite och vänd.
7. Lägg på en skiva cheddarost och stek andra sidan.
8. Lägg ihop två och två och servera i hamburgerbröd med stekt lök och hamburgerdressing.
4 portioner