Hot tuna på rågbröd

Härliga och matiga mackor med en supergod röra på tonfisk, crème fraiche och majonäs. Toppa med avokado och starka jalapeños efter smak och tycke.

30 min

Hot tuna på rågbröd

Ingredienser

  • 1 dl
    crème fraiche
  • 2 msk
    majonnäs
  • 2 burk
    tonfisk i vatten
  • 1 msk
    finhackad inlagd jalapeño
  • 1 st
    liten strimlad röd paprika
  • 4 skivor
    rågbröd
  • 8 blad
    sallad
  • 2 st
    skivade avokado
  • 1 st
    stor skivad tomat
  • 1 kruka
    persilja

Gör så här

1. Vänd samman crème fraiche med majonnäs, finfördelad tonfisk, jalapeño och röd paprika. Smaka av med salt och peppar.

2. Rosta eller grilla bröden, lägg tonfiskröra på sallad och tomatskiva, toppa med avokado och hackad persilja. Servera med inlagd jalapeño. 

4 portioner