En superenkel vegomiddag som lagas på nolltid. Bjud på en klassisk indisk korma med broccoli, kardemumma, spiskummin, gurkmeja, champinjoner och russin. Servera med naanbröd och mango chutney.
30 min
18 ingredienser
Köpklart recept för totalt
332,57 kr
100 g
smör
1 st
gul lök, finhackad
1 tsk
kardemumma, malen
1 msk
spiskummin, malen
1 st
blomkålshuvud, i buketter
100 g
champinjoner, i kvartar
0.5 dl
russin
1 msk
gurkmeja
1.5 tsk
salt
1.5 dl
grädde
1.5 dl
vatten
1.5 dl
mandelmjöl
1 dl
kokos
2 dl
yoghurt
1 kruka
koriander, hackad
1 tsk
salt
TILLBEHÖR
1 fp
naanbröd
1 burk
mango chutney
Allergiinformation
nötter och laktos
100 g
smör
1 st
gul lök, finhackad
1 tsk
kardemumma, malen
1 msk
spiskummin, malen
1 st
blomkålshuvud, i buketter
100 g
champinjoner, i kvartar
0.5 dl
russin
1 msk
gurkmeja
1.5 tsk
salt
1.5 dl
grädde
1.5 dl
vatten
1.5 dl
mandelmjöl
1 dl
kokos
2 dl
yoghurt
1 kruka
koriander, hackad
1 tsk
salt
TILLBEHÖR
1 fp
naanbröd
1 burk
mango chutney
Allergiinformation
nötter och laktos
1. Smält smöret i en stor panna. Fräs lök med kardemumma och spiskummin ca 2 minuter. Tillsätt blomkål, champinjoner, russin, gurkmeja och salt, låt fräsa under omrörning ca 5 minuter.
2. Tillsätt grädde, vatten, mandelmjöl och kokos och låt koka några minuter. Rör slutligen ned yoghurt och koriander. Servera med naanbröd och mango chutney.
Köpklart recept för totalt
332,57 kr
Köpklart recept för
332,57 kr