100 g smör
1 dl strösocker
2 msk mörk sirap
2 tsk finriven färsk ingefära
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 dl strösocker
2 msk mörk sirap
2 tsk finriven färsk ingefära
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
Ingredienser
100 g smör
1 dl strösocker
2 msk mörk sirap
2 tsk finriven färsk ingefära
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 dl strösocker
2 msk mörk sirap
2 tsk finriven färsk ingefära
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°.
2. Vispa smör, socker, sirap och ingefära smidigt.
3. Mjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smöret. Arbeta samman till en slät deg.
4. Dela degen i 2 delar och rulla ut till 2 rullar lika långa som plåten (för 20 st). Rullaförsiktigt. Lägg dem på bakpappersklädd plåt och platta till med en gaffel.
5. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Skär kakorna på snedden.