En klassisk jordgubbstårta, toppad med säsongens ärtskott och ängsyra. Den här tårtan är lika god till midsommar, nationaldagen eller vilken dag som helst!
30 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
168,20 kr
2 pk
färdiga tårtbottnar
KOKOS- & KOLAGRÄDDE
2.5 dl
kokosgrädde
3 dl
vispgrädde
1 burk
dulce de leche
1 st
lime (skalet från)
2 pk
skivade jordgubbar
TOPPING
2 pk
jordgubbar
1 paket
ärtskott, ängssyra eller andra ätbara blad
2 pk
färdiga tårtbottnar
KOKOS- & KOLAGRÄDDE
2.5 dl
kokosgrädde
3 dl
vispgrädde
1 burk
dulce de leche
1 st
lime (skalet från)
2 pk
skivade jordgubbar
TOPPING
2 pk
jordgubbar
1 paket
ärtskott, ängssyra eller andra ätbara blad
1. Vispa vispgrädden fluffig, vänd ner kokosgrädde och dulce de leche samt skalet från en lime till en kräm som blir lite grynig av kolakrämen.
2. Varva skivade jordgubbar och kokoskräm mellan tårtbottnarna.
3. Toppa med jordgubbar, ärtskott och späda blad. Tips: Gör bottnarna lite mindre så är det lättare att bygga på höjden.
Köpklart recept för totalt
168,20 kr
Köpklart recept för
168,20 kr