Recept från i säsong: nr 9/2019
20 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
178,80 kr
500 g
brysselkål
2 msk
skånsk senap
1 st
citron, finrivet skal & pressad
0.5 dl
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 st
klyftad rödlök
2 st
grovtärnade röda äpplen
2 st
mandariner, eller clementiner i klyftor
1 knippe
hackad bladpersilja
1 dl
rostade hasselnötter
1 st
urkärnat granatäpple
Allergiinformation
nötter
500 g
brysselkål
2 msk
skånsk senap
1 st
citron, finrivet skal & pressad
0.5 dl
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
1 st
klyftad rödlök
2 st
grovtärnade röda äpplen
2 st
mandariner, eller clementiner i klyftor
1 knippe
hackad bladpersilja
1 dl
rostade hasselnötter
1 st
urkärnat granatäpple
Allergiinformation
nötter
1. Koka brysselkålen i lättsaltat vatten al dente. Låt svalna.
2. Vispa ihop senap, citronjuice och rivet skal med olivolja, smaka av med salt och peppar.
3. Vänd i brysselkål, rödlök, äpple, mandarinklyftor och persilja. Lägg upp på fat och toppa med nötter och granatäpplekärnor.
Köpklart recept för totalt
178,80 kr
Köpklart recept för
178,80 kr