1 kalvstek, ca 1 kg
1 tsk timjan
1 tsk oregano
Salt och peppar
1 msk smör
KAPRISKRAM:
2 dl majonnäs
2 msk kapris
1 vitlöksklyfta, pressad
1 dl hackad persilja
Salt och peppar
TILLBEHÖR:
Surdegsbröd
Sallad
Tomat
Allergiinformation
gluten och ägg
1 kalvstek, ca 1 kg
1 tsk timjan
1 tsk oregano
Salt och peppar
1 msk smör
KAPRISKRAM:
2 dl majonnäs
2 msk kapris
1 vitlöksklyfta, pressad
1 dl hackad persilja
Salt och peppar
TILLBEHÖR:
Surdegsbröd
Sallad
Tomat
Allergiinformation
gluten och ägg
1. Bind upp steken och klappa in salt och peppar, bryn i panna och stek klar i ugn i 150° tills innertemperaturen är 56°. Låt svalna.
2. Blanda ihop allt till kapriskrämen, smaka av med salt och peppar.
3. Gör matiga mackor med sallad och grönt.