Hemköp

Kanelbullepinnbröd

Det klassiska pinnbrödet är ett kärt barndomsminne för många — värt att uppdatera, här i form av kanelbullebröd. Ta med degen och låt var och en baka sitt eget bröd över elden.

15 min

Kanelbullepinnbröd

Ingredienser

  • 4 dl
    vetemjöl
  • 1 tsk
    bakpulver
  • 0.5 tsk
    salt
  • 1 msk
    malen kanel
  • 4 msk
    strösocker
  • 1.5 dl
    mjölk
  • 1 msk
    flytande honung
  • 1 dl
    pärlsocker

Gör så här

1. Blanda alla torra ingredienser.

2. Tillsätt mjölken och knåda snabbt ihop till en smidig deg.

3. Dela degen i 12 bitar och ta med i en plastpåse.

4. Låt var och en snurra sin degbit till en lång bit som viras på pinnar.

5. Håll pinnarna över elden och snurra tills de får lite färg, ca 5-6 minuter.

6. Kläm över lite honung och strö över pärlsocker. Ät direkt.

12 portioner

86,35 kr
Hemköpskedjan AB, 107 69 Stockholm
Ladda ner vår app på
app store
google play
Hemköp chat icon