Det klassiska pinnbrödet är ett kärt barndomsminne för många – värt att uppdatera, här i form av kanelbullebröd. Ta med degen och låt var och en baka sitt eget bröd över elden.
15 min
8 ingredienser
Köpklart recept för totalt
104,80 kr
4 dl
vetemjöl
1 tsk
bakpulver
0.5 tsk
salt
1 msk
malen kanel
4 msk
strösocker
1.5 dl
mjölk
1 msk
flytande honung
1 dl
pärlsocker
4 dl
vetemjöl
1 tsk
bakpulver
0.5 tsk
salt
1 msk
malen kanel
4 msk
strösocker
1.5 dl
mjölk
1 msk
flytande honung
1 dl
pärlsocker
1. Blanda alla torra ingredienser.
2. Tillsätt mjölken och knåda snabbt ihop till en smidig deg.
3. Dela degen i 12 bitar och ta med i en plastpåse.
4. Låt var och en snurra sin degbit till en lång bit som viras på pinnar.
5. Håll pinnarna över elden och snurra tills de får lite färg, ca 5-6 minuter.
6. Kläm över lite honung och strö över pärlsocker. Ät direkt.
Köpklart recept för totalt
104,80 kr
Köpklart recept för
104,80 kr