Kanelbullepinnbröd

Det klassiska pinnbrödet är ett kärt barndomsminne för många – värt att uppdatera, här i form av kanelbullebröd. Ta med degen och låt var och en baka sitt eget bröd över elden. 

15 min

8 ingredienser


Köpklart recept för totalt

104,80 kr

Kanelbullepinnbröd
  • 4 dl

    vetemjöl

  • 1 tsk

    bakpulver

  • 0.5 tsk

    salt

  • 1 msk

    malen kanel

  • 4 msk

    strösocker

  • 1.5 dl

    mjölk

  • 1 msk

    flytande honung

  • 1 dl

    pärlsocker

Ingredienser

  • 4 dl

    vetemjöl

  • 1 tsk

    bakpulver

  • 0.5 tsk

    salt

  • 1 msk

    malen kanel

  • 4 msk

    strösocker

  • 1.5 dl

    mjölk

  • 1 msk

    flytande honung

  • 1 dl

    pärlsocker

Gör så här

1. Blanda alla torra ingredienser.

2. Tillsätt mjölken och knåda snabbt ihop till en smidig deg.

3. Dela degen i 12 bitar och ta med i en plastpåse.

4. Låt var och en snurra sin degbit till en lång bit som viras på pinnar.

5. Håll pinnarna över elden och snurra tills de får lite färg, ca 5-6 minuter.

6. Kläm över lite honung och strö över pärlsocker. Ät direkt.



Inköpslista


Vi föreslår dessa varor

Varor du kan ha hemma


Köpklart recept för totalt

104,80 kr

Köpklart recept för

104,80 kr