30 min
Portioner: 4
400 g lövbiff eller biff, strimlad
1 msk matolja
1 broccolibukett
1 morot, strimlad
50 g böngroddar
1 gul lök, klyftad
½ röd chili, tunt skivad
½ tsk salt
1 isbergssallad
TOPPING:
1 msk sesamfrön, rostade
Några blad färsk koriander
SÅS:
1 dl hoisinsås
2 msk kinesisk soja
2 msk risvinäger
1 msk sesamolja
1. Blanda samman alla ingredienser till såsen.
2. Stek köttet snabbt i olja på hög värme. Häll på såsen och stek ytterligare ett par minuter så att såsen kokar in i köttet.
3. Woka grönsakerna snabbt och smaka av med salt och peppar.
4. Servera köttet i salladsblad tillsammans med grönsaker och kokt jasminris. Toppa med rostade sesamfrön och färsk koriander.