Länge leve husmanskost! Och länge leve korv stroganoff! Ett bra och enkelt recept som går hem hos både barn och vuxna hittar du här. Godast smakar rätten med kokt ris och sallad till.
30 min
Ingredienser
500 g
falukorv, strimlad
1 st
gul lök, tärnad
1 msk
smör (eller margarin)
3 msk
tomatpuré
2 tsk
dijonsenap
2 dl
vispgrädde
1 nypa
salt
1 nypa
peppar
1 knippe
persilja
Tillbehör
4 port
kokt ris
Gör så här
Stek korv och lök i smör/margarin på medelvärme.
Tillsätt tomatpuré och dijonsenap och rör om, späd med grädde.
Låt koka ett par minuter, smaka av med salt och peppar. Strö lite hackad persilja över.
Servera med kokt ris, pasta eller andra goda matkorn. Gott att servera med lättkokt broccoli.