Buldak-nudlar har trendat på Instagram och Tiktok den senaste tiden. Här är vår egen variant på krämiga carbonaranudlar.
20 min
1. Dela tofun i mindre bitar.
2. Stek i olja i en stor stekpanna tills bitarna har en gyllenbrun och krispig yta. Lägg tofun åt sidan.
3. Använd samma stekpanna och häll i 1 liter kokande vatten, smör och miso.
4. Riv i hälften av parmesanen. Höj värmen och låt koka upp.
5. Lägg i nudlarna och låt dessa koka tills de är nästan klara, ca 3 min, i hög temperatur så att såsen samtidigt kokar ner och bildar en tjock buljong. Sänk värmen.
6. Vispa äggulorna. Häll dessa i stekpannan med buljongen och nudlarna. Rör om hela tiden, så att en krämig sås bildas. Om det behövs för konsistensen kan du addera mer kokande vatten.
7. Blanda i tofun, resterande parmesan och rikligt med svartpeppar. Ta bort från värmen.
8. Servera i skålar tillsammans med hackad salladslök och sesamfrön.
4 portioner