Recept från Barilla. Kyckling med Pesto – smak av Italien!
55 min
11 ingredienser
Köpklart recept för totalt
196,46 kr
320 g
Barilla Tortiglioni
600 g
kycklingbröst
1 st
lök
1 knippe
rödbeta
1 paket
kummin, hel
2 msk
Barilla Pesto alla Genovese
150 g
getost
1 msk
granatäppelsirap, eller honung
1 msk
olivolja, till stekning
1 nypa
havssalt
1 nypa
svartpeppar, nymalen
320 g
Barilla Tortiglioni
600 g
kycklingbröst
1 st
lök
1 knippe
rödbeta
1 paket
kummin, hel
2 msk
Barilla Pesto alla Genovese
150 g
getost
1 msk
granatäppelsirap, eller honung
1 msk
olivolja, till stekning
1 nypa
havssalt
1 nypa
svartpeppar, nymalen
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skala rödbetorna och dela i kvartar och lägg på en plåt. Ringla över olivolja och havssalt.
3. Baka av rödbetorna mitt i ugnen ca 40 minuter.
4. Strimla kycklingen, skala och skiva löken, mortla kumminen.
5. Skär getosten i skivor. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
6. Värm en stekpanna med olivolja och fräs lök, kyckling och kummin.
7. Blanda i peston i kycklingfräset.
8. Blanda ihop pastan med kycklingfräset, ungsrostade rödbetorna och den skivade getosten.
9. Toppa med lite smulor från getosten, persilja, ringla över granatäppelsirapen och krydda med nymalen svartpeppar.
Köpklart recept för totalt
196,46 kr
Köpklart recept för
196,46 kr