4 PORT, 60 MIN
60 min
Portioner: 4
4 majskycklingbröst, utan skinn
1. NOBISDRESSING: Koka ägget i 3 min och kyl i kallt vatten. Knäck det löskokta ägget i en bunke. Tillsätt vinäger och mixa. Tillsätt oljan droppvis under mixandet. Finhacka schalottenlöken och rör ner i dressingen. Smaka av med salt och peppar.
2. Sägg ugnen på 125 grader. Blanda alla kryddor i en bunke. Vänd kycklingfiléerna i kryddblandningen så att de blir helt täckta. Stek kycklingen i en het stekpanna i lite olja, så att de får en fin färg på bägge sidor. Lägg dem i en form och stek i ugnen till 72 grader innertemperatur, ca 15-20 min.
3. Riv salladen i bitar. Skiva avokadon och skär rädisorna i kvartar. Blanda allt i en stor skål, toppa med kycklingen och hyvlad pecorino. Servera med nobisdressingen.