Laga en lågstekt fläskkarré med flingsalt, svartpeppar och paprika. Den här rätter serveras med en god potatissallad på sötpotatis, crème fraiche, lök, chili, brytbönor och fetaost!
40 min
SÖTPOTATISSALLAD
1. Sätt ugnen på 125 grader.
2. Blanda salt, peppar och paprikapulver och gnid in köttet.
3. Sätt in köttet och stek till innertemperatur är ca 85 grader, det tar 5-7 timmar.
4. Koka potatisen med skal ca 20 min, låt svalna. Skala och dela i bitar.
5. Blanda samman crème fraiche, lök, chili, pressad citron, olivolja och smaka av med salt och peppar. Blanda dressingen med potatis och brytbönor. Smula över fetaost, toppa med körvel.
6. Skär köttet i skivor och servera med sötpotatisen.
Tips! Om du vill att köttet ska falla isär och användas som pulled pork/beef låter du innertemperaturen gå upp till 90-95 C°.
4 portioner