Fyll ett gäng endiveblad med vår utmärkta laxröra och vips så har du ett perfekt tilltugg till julbord eller glöggmingel!
20 min
9 ingredienser
Köpklart recept för totalt
291,15 kr
150 g
varmrökt lax
100 g
kallrökt lax
1.5 dl
smetana
1 burk
finhackade cornichon (ca 100 g)
0.5 st
citronskal
2 msk
hackad dill
1 krm
salt
1 krm
svartpeppar
1 st
endiveblad att servera i eller gott bröd
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
150 g
varmrökt lax
100 g
kallrökt lax
1.5 dl
smetana
1 burk
finhackade cornichon (ca 100 g)
0.5 st
citronskal
2 msk
hackad dill
1 krm
salt
1 krm
svartpeppar
1 st
endiveblad att servera i eller gott bröd
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur och laktos
1. Börja med att skära den kallrökta laxen i mindre bitar och lägg den sen i en bunke med den varmrökta, rör ihop.
2. Tillsätt smetana, hackade cornichons, citronskal och dill. Blanda och smaka av med salt och peppar.
3. Plocka loss endivebladen, skölj och torka av. Lägg dem på ett fat och klicka sen ut röran och toppa med lite extra dill.
Tips! Servera på glöggmingel eller på julbordet!
Köpklart recept för totalt
291,15 kr
Köpklart recept för
291,15 kr