Recept från Barilla. Rätten som passar lika bra som den är eller som tillbehör till grillen. Ta hjälp av Barillas Pesto Rosso och gnocchi och laga den här snabba och enkla vardagsrätten med tomat, kapris, gorgonzola och färska örter.
25 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
273,50 kr
350 g
Barilla Gnocchi
300 g
cocktailtomater
1 burk
Barilla Pesto Rosso
200 g
gorgonzola, bruten
0.5 dl
kapris
1 kruka
basilika, 15 st blad
1 knippe
bladpersilja
2 msk
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
nymalen svartpeppar
350 g
Barilla Gnocchi
300 g
cocktailtomater
1 burk
Barilla Pesto Rosso
200 g
gorgonzola, bruten
0.5 dl
kapris
1 kruka
basilika, 15 st blad
1 knippe
bladpersilja
2 msk
olivolja
1 nypa
salt
1 nypa
nymalen svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200°C. Halvera tomaterna och blanda med olivolja. Lägg på en plåt och rosta i ugnen ca 15-20 minuter. Koka upp vatten i en rymlig kastrull och salta. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Blanda den färdigkokta pastan med pesto, rostade tomater, gorgonzola, kapris, basilika och persiljeblad. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera som den är eller som tillbehör till grillade rätter.
Köpklart recept för totalt
273,50 kr
Köpklart recept för
273,50 kr