1⁄2 dl gräddfil
1⁄2 dl majonnäs
1 burk matjessill i bit, i mindre bitar
4 kokta små delikatesspotatisar, skalade och halverade
1 finhackad rödlök
4 hårdkokta ägg delade i kvartar
80 g Västerbottenost skuren i små bitar
1⁄2 kruka hackad gräslök
1⁄2 kruka hackad dill
svartpeppar
4 skivor råg- eller knäckebröd
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
1⁄2 dl gräddfil
1⁄2 dl majonnäs
1 burk matjessill i bit, i mindre bitar
4 kokta små delikatesspotatisar, skalade och halverade
1 finhackad rödlök
4 hårdkokta ägg delade i kvartar
80 g Västerbottenost skuren i små bitar
1⁄2 kruka hackad gräslök
1⁄2 kruka hackad dill
svartpeppar
4 skivor råg- eller knäckebröd
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein, fisk eller skaldjur, laktos och ägg
1. Blanda majonnäs och gräddfil i en skål.
2. Tillsätt matjessill, potatis, rödlök, ägg och västerbottenost. Vänd sist i hackad gräslök och dill. Smaka av med svartpeppar. Servera med rågbröd eller knäckebröd.