Just nu har vi driftstörning för e-handelskunder som handlar med upphämtning från vissa butiker i Mälardalen, Västra Götaland och Dalarna. Läs mer här
Här får lyxigt hummersällskap av vinterns råvaror i säsong, som rödkål och äpple. Vill du ha mer sting? Addera några droppar extra tabasco!
1. Halvera hummer och ta ur köttet. Spara köttet från klorna till garnering, skär övrigt kött i små bitar, ca 2 x 2 cm.
2. Finstrimla rödkålen, gärna med hjälp av en mandolin, eller med en vass kniv. Skala äpplet och hacka det i fina tärningar. Hacka koriandern, spara lite till garnering. Skölj limen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 2 msk saft.
3. Blanda hummer, kål, äpple, koriander, majonnäs och skal och saft av lime. Krydda med tabasco, salt och nymalen svartpeppar.
4. Grilla bröden hastigt på båda sidor i en varm stekpanna. Fördela röran på bröden och garnera med hummerklo och koriander.
4 portioner