Fantastiskt goda glasspinnar, gjorda på kokosmjölk, yoghurt och ansade jordgubbar! Välj den granolan du själv tycker om för extra crunch.
25 min
1. Skölj och ansa jordgubbarna, dela dem i mindre bitar.
2. Lägg i en kastrull tillsammans med honung, vaniljpulver och skal och saft från lime. Koka upp och sjud tills bären mjuknat. Mixa och låt svalna.
3. Vispa samman yoghurt och kokosmjölk, smaka av med honung och vaniljpulver.
4. Varva jordgubbsmoset med yoghurtblandningen och granolan i en bakplåtspappersklädd form, ca 20 x 30 cm. Ställ in i frysen ett par timmar, ta ut och stick ner glasspinnar med jämna mellanrum.
5. Ställ in i frysen ytterligare minst 5 timmar. Ta ut formen och lyft ur glassen. Skär den i rutor efter glasspinnarna.
6. Servera direkt eller frys i en burk
20 portioner