1 sats blomkålsbotten
1 sats tomatsås
150 g butternutpumpa
1 msk olivolja
½–1 tsk salt
250 g buffelmozzarella
4 skivor kokt skinka
2 nävar bladspenat
olivolja
salt och peppar
ev färsk basilika
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
1 sats blomkålsbotten
1 sats tomatsås
150 g butternutpumpa
1 msk olivolja
½–1 tsk salt
250 g buffelmozzarella
4 skivor kokt skinka
2 nävar bladspenat
olivolja
salt och peppar
ev färsk basilika
Allergiinformation
mjölkprotein och laktos
1. Gör 4 blomkålsbottnar och tomatsåsen.
2. Skala pumpan och hyvla tunna skivor med potatisskalare. Blanda med olja och salt. Torka av mozzarellan med papper. Skär skinkan i bitar.
3. Sätt ugnen på 200 . Bred tomatsås på bottnarna. Fördela pumpa, skinka, spenat och mozzarella. Grädda i 5-10 min. Toppa med peppar, olivolja och ev färsk basilika.