Enkel och gott till vardag med det här receptet på fettuccine med strimlade morötter, brysselkål och kassler. I det här receptet använder vi oss av färsk pasta för att spara tid, men det går självklart att laga med vilken annan pasta du vill.
20 min
12 ingredienser
Köpklart recept för totalt
155,10 kr
500 g
halverad brysselkål
1 st
lök
1 st
riven vitlöksklyfta
0.5 tsk
chiliflakes
0.5 tsk
salt
1 krm
peppar
3 msk
matolja
300 g
strimlad kassler
250 g
strimlad morot
250 g
färsk fettuccine
2 msk
olivolja
0.5 kruka
bladpersilja
500 g
halverad brysselkål
1 st
lök
1 st
riven vitlöksklyfta
0.5 tsk
chiliflakes
0.5 tsk
salt
1 krm
peppar
3 msk
matolja
300 g
strimlad kassler
250 g
strimlad morot
250 g
färsk fettuccine
2 msk
olivolja
0.5 kruka
bladpersilja
1. Stek brysselkål, lök, vitlök i olja och krydda med chiliflakes, salt och peppar. Vänd ner den strimlade kasslern och låt steka med några minuter.
2. Koka färsk pasta och häll av vattnet, vänd ner morötterna med den varma pastan. Blanda med grönsaker och kassler. Toppa med lite olivolja, salt, peppar och persilja.
Köpklart recept för totalt
155,10 kr
Köpklart recept för
155,10 kr