Nachobricka all in! Blanda gärna olika sorters nachos. Ofta har man flera påsar i skafferiet med lite kvar. Perfekt för en nachoroast. Det går också bra att använda olika sorters ost i receptet. Man tager vad man haver och så blir det jättegott! Det här är ett sånt recept.
20 min
10 ingredienser
Köpklart recept för totalt
178,22 kr
CHORIZOSMUL
300 g
chorizo (eller vegochorizo)
2 msk
matolja
1 påse
nachos
100 g
riven ost
TOPPING
1 st
hackad rödlök
1 st
skivad jalapeño
1 st
tärnad tomat
150 g
smulad fetaost
1 st
lime i klyftor
1 kruka
koriander
CHORIZOSMUL
300 g
chorizo (eller vegochorizo)
2 msk
matolja
1 påse
nachos
100 g
riven ost
TOPPING
1 st
hackad rödlök
1 st
skivad jalapeño
1 st
tärnad tomat
150 g
smulad fetaost
1 st
lime i klyftor
1 kruka
koriander
1. Smula ner korvarna och stek gyllene i lite olja.
2. Lägg ut nachochipsen på en plåt och strö chorizosmul och riven ost över. Ställ på grillen och stäng locket ca 5–10 minuter tills osten börjat smälta. Vid servering toppa med rödlök, jalapeno, tomat, fetaost, limeklyftor och koriander.
Köpklart recept för totalt
178,22 kr
Köpklart recept för
178,22 kr