En underbar kebab på renskav, pepparrot och enbär. Perfekt för dagar i solen, picknicken eller när som helst!
30 min
17 ingredienser
Köpklart recept för totalt
491,62 kr
0.5 msk
timjan
0.5 msk
rosmarin
2 st
enbär
1 tsk
fänkålsfrö
0.5 tsk
svartpeppar
2 pk
renskav
2 msk
smör
1 st
strimlad gul lök
200 g
kantareller eller annan svamp
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
200 g
färskost med pepparrot
0.5 dl
vatten
2 msk
riven pepparrot
1 påse
salladsmix
4 st
små tunnbröd eller pitabröd
1 dl
rårörda lingon
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
0.5 msk
timjan
0.5 msk
rosmarin
2 st
enbär
1 tsk
fänkålsfrö
0.5 tsk
svartpeppar
2 pk
renskav
2 msk
smör
1 st
strimlad gul lök
200 g
kantareller eller annan svamp
1 nypa
salt
1 nypa
svartpeppar
200 g
färskost med pepparrot
0.5 dl
vatten
2 msk
riven pepparrot
1 påse
salladsmix
4 st
små tunnbröd eller pitabröd
1 dl
rårörda lingon
Allergiinformation
gluten, mjölkprotein och laktos
1. Mortla kryddorna. Bryn den lätt upptinade skaven lite knaprig i smör. Lägg åt sidan. Stek sedan lök och svamp.
2. Vänd ner i skaven tillsammans med kryddorna, smaka av med salt och peppar.
3. Rör ut färskosten med lite vatten och blanda med riven pepparrot.
4. Bred ut lite pepparrotskräm på tunnbröden, fyll på med skav, sallad och lite lingon.
Köpklart recept för totalt
491,62 kr
Köpklart recept för
491,62 kr