Jordnötssmör, chili och kokosmjölk förvandlar den här middagen till allt utom vardagstråkig! Sött, krispigt, lent och hett på en gång. Perfekt, helt enkelt.
20 min
Topping
1. Låt sojabönorna tina i rumstemperatur.
2. Stek kycklingen i smör i en djup stekpanna. När den stekt klart lyfter du kycklingen ur pannan och börjar med såsen.
3. Finhacka chili och salladslök och stek på låg värme i stekpannan.
4. Tillsätt kokosmjölk, jordnötssmör, riven ingefära, passerade tomater, sesamolja, soja och limesaft. Koka i 10 minuter och smaka av.
5. Skölj shirataki-nudlar i kallt vatten och lägg nudlar och sojabönor i såsen. Värm snabbt.
6. Lägg upp nudlarna på en tallrik och toppa med kyckling, salladslök, koriander, chili och lite pressad lime.
3 portioner